Karanlıklar Ülkesi 1-2-3 & Underworld 1-2-3 | BoxSet | TR.Dublaj | Online İzle

Karanlıklar Ülkesi & Underworld (2003)
http://img207.imageshack.us/img207/7850/under1.jpg
Karanlıklar Ülkesi 1-2-3 & Underworld 1-2-3 | BoxSet | TR.Dublaj | Online İzle


Yapım : 2003, ABD / Almanya / Macaristan , 121 dk.
Tür : Gerilim, Aksiyon, Korku
Gösterim Tarihi : 30 Ocak 2004
Yönetmen : Len Wiseman
Senaryo : Kevin Grevioux , Danny McBride , Len Wiseman
Görüntü Yönetmeni : Tony Pierce-Roberts
Müzik : Paul Haslinger
Süre : 121 dk.


Oyuncular:
Kate Beckinsale (Selene) , Scott Speedman (Michael) , Shane Brolly (Kraven) , Michael Sheen (Lucian) , Bill Nighy (Viktor) , Erwin Leder (Singe) , Sophia Myles (Erika)


Konusu:
Şehirlerde yaşayan insanlar yeraltında neler döndüğünü bilmiyor. İki farklı ırk arasında yaşanan gerilimin ise hiç farkında değil...
Yeraltı, aristokrat vampirler ile sokakları elinde tutan kurt adam Lycan'lar arasında bölünmüş durumda. Bu yeraltı organizasyonu, gotik dünyanın dengesi; bir vampirin bir Lycan'a aşık olması ile alt üst olur. Kısaca, bir vampirin, bir kurt adamı sevmesiyle başlayacaktır savaş!
Vampirlerin ve kurt adamların cirit attığı bir aşk hikayesi ilginizi çekiyorsa filmin yolunu beklemeye başlayın deriz.



MovShare'den DiVX OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DivxStage'den DiVX OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

NovaMov'dan FLASH OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN




Karanlıklar Ülkesi: Evrim & Underworld: Evolution (2006)
http://img710.imageshack.us/img710/6580/under2h.jpg
Karanlıklar Ülkesi 1-2-3 & Underworld 1-2-3 | BoxSet | TR.Dublaj | Online İzle


Yapım : 2006, ABD
Tür : Korku, Fantastik, Aksiyon
Gösterim Tarihi : 27 Ekim 2006
Yönetmen : Len Wiseman
Senaryo : Len Wiseman , Danny McBride
Görüntü Yönetmeni : Simon Duggan


Oyuncular:
Kate Beckinsale (Selene) , Scott Speedman (Michael Corvin) , Bill Nighy (Viktor) , Shane Brolly (Kraven) , Michael Sheen (Lucian) , Scott McElroy (Soren) , Tony Curran (Marcus) , Zita Görög (Amelia) , Steven Mackintosh (Tanis) , Derek Jacobi (Alexander Corvinus)


Konusu:
Vampirlerle kurt adamlar arasındaki efsanevi Karanlıklar Ülkesi mücadelesi devam ediyor. Selene ve Michael'ın birbirlerine hissettikleri duygular artarak devam etmektedir. Ama Selene için çok daha önemli olan bir konu vardır. Vampirlerin kralı Marcus'u bulması gerekmektedir çünkü geleceği tamamen onunla yapacağı pazarlığa bağlıdır.
Michael, Selene'e yardım etmek istese de içindeki kurt adamın ne zaman uyanacağını bilemediği için Selene'e zarar vermekten korkmaktadır. Ama Selene için asıl mücadele Marcus'u bulduktan sonra başlayacaktır. Öğrendiği korkunç gerçeklerin etkisi ile intikam almaya yemin eder.



MovShare'den DiVX OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DivxStage'den DiVX OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

NovaMov'dan FLASH OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN




Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi & Underworld: The Rise of the Lycans (2009)
http://img577.imageshack.us/img577/7338/under3.jpg
Karanlıklar Ülkesi 1-2-3 & Underworld 1-2-3 | BoxSet | TR.Dublaj | Online İzle


Yapım: 2009, ABD
Tür: Aksiyon,  Fantastik,  Gerilim,  Korku,  Macera
Yönetmen: Patrick Tatopoulos
Senaryo: Len Wiseman,  Danny McBride,  Kevin Grevioux
Yapımcı: Len Wiseman,  Tom Rosenberg,  Richard Wright,  David Kern,  Gary Lucchesi,  Beth Depatie,  Eric Reid,  James Mcquaide,  Kevin Grevioux,  Skip Williamson,  Richard S. Wright
Görüntü Yönetmeni: Ross Emery
Müzik: The Cure,  Paul Haslinger,  Puscifer,  Perry Farrell
Süre: 1 saat 32 dk
Gösterim Tarihi: 27 Mart 2009 (Türkiye)


Oyuncular:
Kate Beckinsale,  Rhona Mitra,  Michael Sheen,  Bill Nighy,  Craig Parker,  Shane Brolly,  Peter Tait,  Tania Nolan,  Alexander Carroll,  Elizabeth Hawthorne,  Steven Mackintosh,  Brian Steele,  David Ashton,  Edwin Wright,  Eleanor Williams,  Geraldine Brophy,  Jason Hood,  Kevin Grevioux,  Kurt Carley,  Larry Rew,  Leighton Cardno,  Mark Mitchinson,  Olivia Taylforth,  Richard Knowles,  Timothy Raby


Konusu:
İlk “Karanlıklar Ülkesi”ndeki olayların bin yıldan uzun süre öncesinde iki doğaüstü ırk yaşam bulur; her iki ırk da ilk Ölümsüz olan Alexander Corvinus’un farklı oğullarının soyundan türer: Markus’un kanını taşıyan Vampirler zarif, aristokrat, kurnaz kan emiciler olurlar; William’ın kanını taşıyan Kurt adamlar ise içlerinde insanlıktan eser kalmamış, şiddete doymak bilmeyen, yırtıcı birer canavara dönüşürler. Vampirler bugün Macaristan’ın batısında kalan vahşi toprakların yönetimini ellerine geçirirler. Bunda üstün zekalarının, güçlerinin ve siyasi becerilerinin payı büyüktür. Ama yine de kurt adamlardan korkmaktadırlar çünkü kurt adamlar, her ne kadar organize olma ve kapsamlı düşünme yetisinden mahrum olsalar da, muazzam güçlü ve vahşidirler.

Sonraları bir başka genetik tesadüf güç dengesini tekrar değiştirir: Vampir kalesinde esir tutulan bir kurt kadın, insan görünümlü bir çocuk doğurur. Bu, olağanüstü güçlü vampir lideri Viktor’ın (Bill Nighy) evinde tutsak doğan ilk Lycan olan Lucian’dır (Michael Sheen). William Soyu’nu oluşturan ilk kurt adamların aksine, bu Lycan istediği zaman insan istediği zaman kurt adam şeklini alabilmektedir. Lucian’ın kanı Viktor tarafından yepyeni bir köle türü yaratmakta kullanılır. Bu köleler vampirlerin korunmasız oldukları gündüz saatlerinde işçi ve bekçi olarak kullanılırken, geceleri kurt adama dönüşmelerini engellemek için de boyunlarının çevresine gümüş dikenli tasmalar takılır.
Viktor, kölelerini, tabasını ve topraklarını demir yumrukla yönetir. Sevdiği iki şey vardır: Güç, ve güzel ama inatçı kızı Sonja (Rhona Mitra).



MovShare'den DiVX OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DivxStage'den DiVX OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

NovaMov'dan FLASH OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kategori:



Yorum Gönder:

Sample text

Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür sohbette bazı arkadaşların divx filmleri izlemede sorun yaşadıklarını gördüm ve bu sorunun sebebi hepsinde de divx player'larının yeni sürüm olmasından kaynaklı idi. Bu nedenle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa, yani divx player'ları yeni sürüm ise ya da güncelleme yaptılarsa onu silip benim verdiğim linkteki player'ı kursunlar ve kurduktan sonra güncelleme isterse sakına güncellemesinler. Sorun böylelikle ortadan kalkacaktır.
Herkese iyi seyirler.

http://hotfile.com/dl/87004999/632419c/DivXInstaller.rar.html
http://rapidshare.com/files/455453313/DivXInstaller_1.rar
http://www.fileserve.com/file/FpsUxpX

Recent Video

Copyright © Online Full Film İzle.