Sosyal Ağ & The Social Network | 2010 | DVD | TR.Altyazı | Online İzle

En İyi Kurgu:
The Social Network (2010) Angus Wall and Kirk Baxter

En İyi Film Müziği:
The Social Network (2010) Trent Reznor and Atticus Ross

http://img64.imageshack.us/img64/6837/thesocialnetwork449295.jpg
Sosyal Ağ & The Social Network | 2010 | DVD | TR.Altyazı | Online İzle


Yapım: 2010, ABD
Tür: Biyografi,  Dram,  Komedi,  Tarih
Yönetmen: David Fincher
Senaryo: Aaron Sorkin
Senaryo (Kitap): Ben Mezrich
Yapımcı: Kevin Spacey,  Cean Chaffin,  Scott Rudin,  Dana Brunetti,  Michael De Luca
Görüntü Yönetmeni: Jeff Cronenweth
Müzik: Atticus Ross,  Trent Reznor
Süre: 2 saat
Gösterim Tarihi: 22 Ekim 2010 (Türkiye)


Oyuncular:
Justin Timberlake,  Jesse Eisenberg,  Brenda Song,  Andrew Garfield,  Rooney Mara,  Max Minghella,  Rashida Jones,  Natalina Maggio,  Joseph Mazzello,  Dakota Johnson,  Marcella Lentz-Pope,  Naina Michaud,  Stream,  Tia Robinson,  Armie Hammer,  Liam Ferguson,  Abhi Sinha,  Adrienne Rusk,  Caleb Landry Jones,  Christopher Khai,  Josh Pence,  Julianna Milton,  Kristen Clement,  Mark Saul


Konusu:
The Social Network,Facebook ’un kurucusu Mark Zuckerberg’in hayat hikayesini ve ünlü sosyal paylaşım sitesinin kurulma aşamalarını anlatıyor.

2003 yılının Ekim ayında alkollü bir gece, kız arkadaşından yeni ayrılmış olan Mark, üniversitenin bilgisayarlarına sızarak, kampustaki tüm kadınlarla ilgili bilgilerden oluşan bir veri tabanını içeren bir site yaratır, ardından yan yana iki fotoğraf koyarak kullanıcılardan hangisinin “daha ateşli” olduğunu seçmesini ister. Sitenin adını Facemash koyar; site bir anda virüs gibi etrafa yayılarak tüm Harvard sistemini çökertir ve görünürdeki kadın düşmanlığıyla kampusta tartışma yaratır; Mark, Facemash'ı yaratarak kasıtlı olarak güvenliği, telif hakları yasasını ve özel hayatı ihlal etmekle suçlanır.

Tam o anda, Facebook'un altyapısını oluşturan iskelet ortaya çıkmıştır. Kısa süre sonra, Mark Harvard'da bir ekrandan diğerine , Ivy League üzerinden Silikon Vadisi'ne ve tüm dünyaya bir yangın misali sıçrayacak olan thefacebook.com sitesini oluşturur. Ama yaratım sürecinin karmaşasında, her şeyin nasıl gerçekleştiği, içinde bulunduğumuz yüzyılın en orijinal fikirlerinden biri olduğu açık olan bu şeyde kimlerin isminin anılması gerektiği konusunda hararetli bir mücadele doğar. Bu mücadele, dostların arasını açacak ve yasal yollara başvurmaya kadar uzanacaktır.





MovShare'den DiVX OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DivxStage'den DiVX OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

NovaMov'dan FLASH OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kategori:



Yorum Gönder:

Sample text

Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür sohbette bazı arkadaşların divx filmleri izlemede sorun yaşadıklarını gördüm ve bu sorunun sebebi hepsinde de divx player'larının yeni sürüm olmasından kaynaklı idi. Bu nedenle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa, yani divx player'ları yeni sürüm ise ya da güncelleme yaptılarsa onu silip benim verdiğim linkteki player'ı kursunlar ve kurduktan sonra güncelleme isterse sakına güncellemesinler. Sorun böylelikle ortadan kalkacaktır.
Herkese iyi seyirler.

http://hotfile.com/dl/87004999/632419c/DivXInstaller.rar.html
http://rapidshare.com/files/455453313/DivXInstaller_1.rar
http://www.fileserve.com/file/FpsUxpX

Recent Video

Copyright © Online Full Film İzle.